|
|
:: Higiena śśrodków spożywczych... :: 
|
HIGIENA śŚRODKÓW SPOŻYWCZYCH POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO
OGLOSZENIE
Ogłoszenie na temat nowego łańcucha żywnościowego
Pełna treść ogłoszenia
Nowy wzór druku - Informacje dotyczące lancucha zywnościowego zwierząt kierowanych do uboju
Wzór do pobrania
UWAGA SZKOLENIE
Szkolenie na temat "Zasady przeprowadzania uboju zwierząt wykorzystywanych do produkcji miesa na uzytek wlasny".
Osoby chetne do wziecia udzialu w szkoleniu prosimy o zglaszanie sie telefoniczne do Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w Nowej Soli.
Rolniczy handel detaliczny - informacje podstawowe
Poniżej ulotka informacyjna do pobrania:
Ulotka
Sprzedaż bezpośrednia produktów pochodzenia zwierzęcego wymagania z zakresu bezpieczeństwa żywności
Poniżej ulotka informacyjna do pobrania:
Ulotka
Wniosek o wpis do rejestru zakładów prowadzących rolniczy handel detaliczny produktami pochodzenia zwierzęcego lub żywnością zawierającą jednocześnie środki spożywcze pochodzenia zwierzęcego i produkty
pochodzenia zwierzęcego
Poniżej wniosek do pobrania:
Wniosek w pdf Wniosek w docx
Niniejszy wzór wniosku jest przykładowy i jego stosowanie jest
dobrowolne.
Wymagania weterynaryjne dla prowadzenia
produkcji i sprzedaży produktów pochodzenia zwierzęcego w ramach działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonej
Ulotki dla hodowców oraz myśliwych i leśników w sprawie wystąpienia przypadku afrykańskiego pomoru świń.
ulotka dla hodowców
pobierz
ulotka dla myśliwych i leśników
pobierz
Wytworzył: |
Administrator |
Udostępnił: |
Administrator |
Data wytworzenia: |
15.01.2010 |
Data udostępnienia: |
15.01.2010 |
Data aktualizacji: |
21.09.2020 |
|
|